Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €
0 0

Αγορές / Πληρωμές / Αποστολές

1. Αγορά Προϊόντων

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε περίπου 25,000 προϊόντα τεχνολογίας, αναλώσιμων, εκτυπωτών, ειδών γραφείου και ψηφιακών εκτυπώσεων.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε 9 κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στην αριστερή στήλη της οθόνης σας. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με 3 clicks.

Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Το all about print κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 211 0134 014 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου. Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα βοήθεια & όροι χρήσης οπού θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.


2. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της all about print πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την all about print. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησης. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της all about print. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Δεν γίνονται επιστροφές σε τυπωμένα αντίγραφα.

Επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 30 ημερών τότε η all about print δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.


3. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Διαγραφή» πάνω δεξιά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 211 01 34 525 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 690 79 07 131 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.


4. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως του βάρους και του όγκου, μόνο με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών και χρεώνεται 1.54€. Για αγορές από το νησί της Κύπρου μεταβείτε στο νούμερο 8 των όρων.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο πλησιέστερο κατάστημα της all about print:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από ένα από τα καταστήματα της all about print που σας βολεύει.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Τράπεζα Alpha Bank
Αρ. Λ/σμού: GR31 0140 1430 1430 0232 0004 09 9
Όνομα Κατόχου: ALL ABOUT PRINT EE

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λ/σμού: GR92 0171 7540 00675 4115 3038 10
Όνομα Κατόχου: ALL ABOUT PRINT EE

Τράπεζα Eurobank
Αρ. Λ/σμού: GR31 0260 0040 0005 4020 1018 074
Όνομα Κατόχου: ALL ABOUT PRINT EE

Ελληνική τράπεζα (Καταθέσεις Κύπρου)
Αρ. Λ/σμού: CY-830050-0140-000-14001-7337-7701
Όνομα Κατόχου: ALL ABOUT PRINT EE

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση του ποσού να χρησιμοποιήσετε σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας που θα σας δώσει το σύστημα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 211 0134 014. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Το χρονικό όριο παράδοσης της παραγγελίας ισχύει από την ημέρα που εμφανίζεται η κατάθεση του ποσού στον εκάστοτε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας all about print.


5. Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της all about print είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής της : καταστήματα, κατάλογοι, ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο σε επιλεγμένα προϊόντα δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες «Προσφορές» όπου η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής και ισχύει μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος και αποστολή στο χώρο σας.

Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε και στις περιπτώσεις «προσφορών», πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 211 0134 014 ή ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.


6. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 100000185. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

Για παραγγελίες άνω των 85 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής. Για παραγγελίες κάτω των 85 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής: Για εντός Αττικης είναι 5.90€ χωρίς αντικαταβολή ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς. Οι τιμές για εντός Αττικής είναι ανεξάρτητες του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ για την Αθήνα ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.
Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί).

Παραλαβή προϊόντων:

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 17:00 Δευτέρα με Παρασκευή και το all about print αποστέλλει την παραγγελία σας εντός 24 ωρών εντός Αττικής και εντός 48 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε Πρωτεύουσα Νομού και παραγγείλετε έως τις 17:00 την Τρίτη θα παραλάβετε την Πέμπτη. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας την αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Για παραγγελίες άνω των 85 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν εντός λεκανοπεδίου Αττικής
Πιο συγκεκριμένα

Εντός του λεκανοπεδίου Αττικής είναι οι εξής περιοχές:

 • Αγία Βαρβάρα, Αγία Μαρίνα Κορωπίου, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιοι Απόστολοι, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Άγιος Παντελεήμονας, Αθήνα, Αιγάλεω, Άλιμος, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Ασπρόπυργος, Αχαρνές
 • Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Βύρωνας
 • Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυφάδα
 • Δάφνη, Δραπετσώνα
 • Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό
 • Ζεφύρι, Ζωγράφος
 • Ηλιούπολη
 • Θρακομακεδώνες
 • Ίλιον
 • Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλύβια Θορυκού, Καματερό, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κορυδαλλός, Κορωπί
 • Λαγονήσι
 • Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο
 • Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νίκαια
 • Παλαιό Φάληρο, Παπάγος, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη
 • Ταύρος
 • Υμηττός
 • Φιλοθέη, Φυλή
 • Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός
 • Ψυχικό

Λοιπές περιοχές όπως Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Ανάβυσσος, Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Ωρωπός, Αυλώνα και Άγιος Στέφανος επιβαρύνονται με μεταφορικά.

Για παραγγελίες κάτω των 85 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

Για εντός Αττικής 5.90 €.

Για παραγγελίες εκτός λεκανοπεδίου Αττικής:

 • Με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) 5.90€
  το κόστος ισχύει για παραγγελίες έως 2 κιλά όγκο ή βάρος
  υπάρχει επιπλέον χρέωση για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές
 • Με μεταφορική εταιρεία 5.00€
  το κόστος αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας
 • Παράδοση σε κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. 3.10€
  το κόστος ισχύει για απλές αποστολές έως 1 κιλά όγκο ή βάρος

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε τηλεφωνικώς ή γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας all about print, για τυχόν αλλαγές ή επιπλέον χρεώσεις πριν την αποστολή της παραγγελίας σας

Οι τιμές για εντός Αττικής είναι ανεξάρτητες του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων.

7. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα 25,000 προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνική ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ή εάν πχ τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.


8. Αγορές και αποστολές στην Κύπρο.

Είναι χαρά μας να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε πλέον και στην Κύπρο! Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω Πιστωτικής κάρτας ή μέσω Κατάθεσης σε Λογαριασμό στην Ελληνική τράπεζα.

Αρ. Λογαριασμού
CY-830050-0140-000-14001-7337-7701
Όνομα Κατόχου: ALL ABOUT PRINT EE
Παρακαλούμε κατά την κατάθεση του ποσού χρησιμοποιήστε σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας που θα σας δώσει το σύστημα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Μεταφορικά προς Κύπρο - Απλή Παράδοση (3-7 ημέρες)
Τα μεταφορικά προς την Κύπρο αναγράφονται στους  παρακάτω πίνακες. Το καλάθι αγορών σας εμφανίζει την μικρότερη δυνατή χρέωση (έως 6 κιλών), εάν όμως τα κιλά της παραγγελίας σας ξεπερνάνε τα 6 κιλά, η τιμή ανεβαίνει και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το εμπορικό μας τμήμα πριν την αποστολή. 

Η τιμή των μεταφορικών μπορεί να ανέβει επίσης σε περίπτωση μεγάλου όγκου των αντικειμένων όπου και πάλι το εμπορικό μας τμήμα θα σας ενημερώσει για όποιες αλλαγές πριν την αποστολή.

Express Παράδοση (2-3 ημέρες)
Πέρα από την απλή παράδοση 3-7 ημερών υπάρχει και η express παράδοση 2-3 ημερών με τις τιμές που θα βρείτε παρακάτω. Για express παράδοση της παραγγελίας σας στείλτε μας ένα email στο sales@allaboutprint.gr και θα αναβαθμίσουμε άμεσα την αποστολή σας από Απλή σε Express!

Τιμοκατάλογος-Απλή Παράδοση (3-7 ημέρες)

ΒΑΡΟΣ                  ΤΙΜΗ
έως 6 Κιλά             € 8.00
7 Κιλά                    € 9.00
8 Κιλά                    € 10.00
9 Κιλά                    € 11.50
10 Κιλά                  € 12.50
11 Κιλά                  € 14.00
12 Κιλά                  € 15.50
13 Κιλά                  € 16.50
14 Κιλά                  € 17.50
15 Κιλά                  € 17.64
20 Κιλά                  € 22.00
25 Κιλά                  € 25.00
30 Κιλά                  € 28.30
35 Κιλά                  € 33.00
40 Κιλά                  € 37.00

Τιμοκατάλογος-Express Παράδοση (2-3 ημέρες)

ΒΑΡΟΣ                                     Τιμή       
έως 2 κιλά                            €12.00            
3 κιλά                                    €14.80            
4 κιλά                                    €16.90         
5 κιλά                                    €18.90            
6 κιλά                                    €21.00                 
7 κιλά                                    €23.10           
8 κιλά                                    €25.20            
9 κιλά                                    €27.20            
10 κιλά                                  €29.30           
11 κιλά                                  €31.40          
12 κιλά                                 €33.40          
13 κιλά                                 €35.50           
14 κιλά                                 €37.60           
15 κιλά                                 €39.60           
16 κιλά                                 €41.70           
17 κιλά                                 €42.80           
18 κιλά                                 €43.80           
19 κιλά                                 €44.80           
20 κιλά                                 €45.80            

Συνεργάτες